Farliga ämnen i medicin och mat
Hoechst, Bayer och BASF (alla frimurarkontrollerade läkemedelsföretag) leder internationella ansträngningar att förbjuda hälsoinformation om vitaminer och andra naturliga behandlingsmetoder
Aspartam
bryts ner till metanol (som kan orsaka bindhet), formaldehyd (ett nervgift) och myrsyra (en starkt frätande vätska som förekommer i myrornas giftorgan). Aspartam, som ofta omnämns i fackböcker som kemiskt gift, kan vålla oro, depression, förvirring, yrsel, skakningar, sömnrubbningar, kronisk trötthet, ögonsmärta och ögontorhet, synförändringar, högt blodtryck, viktökning, klåda, illamående, minnesförlust, krampattacker och andra besvär. Aspartam kan även leda till hjärntumörer. Det bolag som tillverkar aspartam heter Monsanto och kontrolleras av högfrimuraren och bilderbergaren Robert Shapiro. Aspartam lanseras också som NutraSweet, Canderel och Equal. Däremot förbjöd myndigheterna stevia, en japansk ört, som under många år har använts som ett naturligt sötningsmedel. Stevia saknar biverkningar. Anledning till förbudet var enkel - stevia kunde slå ut aspartam. Det ohälsosamma fettet Ohälsosamt mättat fett är en billig ingrediens för livsmedelsindustrin. I choklad används numera mättat fett iställer för omättat fett som tidigare. Proctor & Gamble, som kontrolleras av det internationella frimureriet, har dessutom lanserat det syntetiska fettet Olestra på marknaden. Företagets egna forskningar visar att det kan ge mag-tarmbesvär. Fluor Batelle Research Institute, Columbus, Ohio, visade år 1989 att fluor är ett starkt cancerframkallande ämne. Forskningen var beställd av National Cancer Institute i USA, men tystades ned när den blev klar. Det finns inte någon forskning som kan stödja teorin att fluor förebygger karies. Att fluor skulle skydda mot karies är alltså en stor myt. Natriumfluorid försämrar tänderna med 50 %, ökar antalet mongoloida barn med 12 % och antalet människor med Alzheimers sjukdom. Fluor är ett starkt enzymgift. Enzymerna är kroppens smörjolja som möjliggör alla kemiska reaktioner. Utan enzymer stannar hela ämnesomsättningen, livsprocessen saktar upp och vi dör. Dåliga och skadade enzym gör att allt fungerar sämre.
Aspartam
bryts ner till metanol (som kan orsaka bindhet), formaldehyd (ett nervgift) och myrsyra (en starkt frätande vätska som förekommer i myrornas giftorgan). Aspartam, som ofta omnämns i fackböcker som kemiskt gift, kan vålla oro, depression, förvirring, yrsel, skakningar, sömnrubbningar, kronisk trötthet, ögonsmärta och ögontorhet, synförändringar, högt blodtryck, viktökning, klåda, illamående, minnesförlust, krampattacker och andra besvär. Aspartam kan även leda till hjärntumörer. Det bolag som tillverkar aspartam heter Monsanto och kontrolleras av högfrimuraren och bilderbergaren Robert Shapiro. Aspartam lanseras också som NutraSweet, Canderel och Equal. Däremot förbjöd myndigheterna stevia, en japansk ört, som under många år har använts som ett naturligt sötningsmedel. Stevia saknar biverkningar. Anledning till förbudet var enkel - stevia kunde slå ut aspartam. Det ohälsosamma fettet Ohälsosamt mättat fett är en billig ingrediens för livsmedelsindustrin. I choklad används numera mättat fett iställer för omättat fett som tidigare. Proctor & Gamble, som kontrolleras av det internationella frimureriet, har dessutom lanserat det syntetiska fettet Olestra på marknaden. Företagets egna forskningar visar att det kan ge mag-tarmbesvär. Fluor Batelle Research Institute, Columbus, Ohio, visade år 1989 att fluor är ett starkt cancerframkallande ämne. Forskningen var beställd av National Cancer Institute i USA, men tystades ned när den blev klar. Det finns inte någon forskning som kan stödja teorin att fluor förebygger karies. Att fluor skulle skydda mot karies är alltså en stor myt. Natriumfluorid försämrar tänderna med 50 %, ökar antalet mongoloida barn med 12 % och antalet människor med Alzheimers sjukdom. Fluor är ett starkt enzymgift. Enzymerna är kroppens smörjolja som möjliggör alla kemiska reaktioner. Utan enzymer stannar hela ämnesomsättningen, livsprocessen saktar upp och vi dör. Dåliga och skadade enzym gör att allt fungerar sämre.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home