Wednesday, September 07, 2005

De Fetas Konspiration

Som benrangel har man fått höra 75749 ggr att "du äter väl ordentligt" "va smal du e" ("du ser ut som en koncentrationslägerfånge" fick jag höra av en söt Skotsk tjej när vi skulle "get down". Det var dock inget hinder visade det sig.) etc
Men säg till ett fetto att göra sig av med en kontinent. Tjära å fjädrar, utkastad ur stan
Det är så synd om dom feta som har blivit tvingade hela livet att stoppa massa skit i ansiktet.

"synd om dem som inte kan säga stopp, bah " - Molgam

5 Comments:

Blogger molgam said...

"diet behöver inte vara svårt, det är bara att komma ihåg att hålet där uppe är dubbelt så stort som det där nere...så antingen får man äta mindre eller skita mer..."

1:45 AM  
Blogger Random said...

Eftersom fetma är en stor hälsorisk så borde det vara möjligt att anmäla okontrellarat ätande till polisen. Man är ju en risk för sig själv när man äter en smörgåstårta till mellanmål. Anmälan om grov misshandel skulle nog få stopp på de idioterna som låter sina barn äta chips och cola till frukost, lunch och middag. Barnmisshandel ett ganska grovt brott som dessa föräldrar gör sig skyldiga till dagligen. Då är de ju inte bara en fara för sig själva utan sätter även stopp för sitt barns framtida chanser att få ett bra liv. När det gäller skolmaten så har vi här i Sverige det iallafall lite bättre än de fetaste av de feta där borta i usa. Enligt Michael Moore (stor fet dum trångsynt falsk amerikan) så praktiskt taget tävlar de olika läskföreatgen om att få kontrakt med skolorna å att deras läsk ocgh varumärket ska få så mycket plats som möjligt i barnens liv. Rättare sagt så tävlar skolorna också om att sälja så mycket som möjligt, då det resulterar i bonusar och gratissaker (med logotyper på såklart) Härligt att kolla på Leno och liknande program nuförtiden, rad efter rad i publiken med feta, med en mängd fetmarelaterade sjukdomar. Kan kanske ha något med deras skolmatssystem att göra, kanske?!? Snickers och Coke till frukost tack!!!

6:45 AM  
Blogger 卍卍GREFVEN™ aka The Spirit™℗®© aka Baron Wolfram von Himmelstrutz™®© aka The Great Blondino™®© aka Bräckemannen ™®©卐卐 said...

50% extra avgift på kollektivtrafiken tycker jag är fair. Precis som det e 18-årsgräns på inköp av cigg etc kan det vara under-80-kilosgräns på allt utom grönsaker. Samhällsförtjänsten blir enorm med minskade bidrags- & sjukvårdskostnader etc.

10:32 AM  
Blogger piwvs said...

det finns en del som är feta av naturen. Dom är födda feta och dom kan inte göra någon åt det. Grov benstomme brukar man säga.
Dom kan väl inte innefallas av era beskyllningar.
Jag tycker inte att är rätt att vi tunnisar ska klandra på de feta (och då menar jag, naturligt feta)Sådana människor kan inte gå ner i vikt. dom går nog snarare upp i vikt efter att ha läst era påståenden och fått akut rättsvånda.

1:20 PM  
Blogger 卍卍GREFVEN™ aka The Spirit™℗®© aka Baron Wolfram von Himmelstrutz™®© aka The Great Blondino™®© aka Bräckemannen ™®©卐卐 said...

Det är faktiskt en extrem minoretet av överviktighet som inte är kostrelaterad.
Stillasittande och dålig kost är lika med övervikt.

5:30 AM  

Post a Comment

<< Home